Puh. 020 730 1630

Mainoskyltit
ja opasteet

Previous slide
Next slide

Meiltä saat mainoskyltit ja opasteet juuri toiveidesi mukaan valmistettuna ja paikoilleen asennettuna. Meiltä löytyy useita erilaisia kylttivaihtoehtoja ulkokäyttöön ja sisätiloihin, esimerkiksi kauppakeskuksiin. Ulkokäyttöön sopivat erityisen hyvin muun muassa PVC, akryyli, alumiini ja teräs, mutta materiaali valitaan aina käyttökohteen mukaan. Mainoskylttien ja opasteiden hinta määräytyy kyltin koon ja valitun materiaalin mukaan. Nopeat toimitukset ja aina laadukas työnjälki!

Mainoskyltit asennettuna

Mainoskyltit saa tilattua haluamallaan ja käyttökohteeseen parhaiten sopivalla kiinnitysmenetelmällä. Kyltin saa esimerkiksi kiinni kattoon tai seinään, mutta telineen saa myös tarvittaessa kaivettua maahan. Asennustapa valitaan kohteen mukaan. Meiltä saat laatutuotteet sekä ammattitaitoisen asennuspalvelun saman katon alta.

Pitkä kokemuksemme takaa asiantuntevan palvelun ja neuvonnan. Valmistamme jokaisen tuotteen huolella, asiakasta kuunnellen. Meiltä saat mainoskyltit ja opasteet myös asennetuna. Ota meihin suoraan yhteyttä, niin valitaan yhdessä paras kokonaisuus!

Ota yhteyttä